Hívjon minket +36 1 880 4400
E-mail: info@kvazar-micro.hu

Microsoft Azure

Magas színvonalú IT kedvező bérleti konstrukcióban

A Microsoft biztonságos és modern infrastruktúrát alakított ki, azért, hogy ne kelljen az IT infrastruktúra üzemeltetésével vesződnöd, amit egyre kevésbé fizetnek meg a cégek. Koncentrálj az ügyfeleid üzleti igényeire és feladataira! Az Azure kisebb és nagyobb cégeknek is megfelelő csomag ajánlatokat kínál, ingyenes szolgáltatás-elemekkel: ilyen például a kipróbálásra kapható virtuális erőforrás. Kockázatok nélkül meggyőződhetsz arról, hogy az Azure minden területen képes kielégíteni a legfejlettebb IT igényeket kisvállalatok számára is gazdaságos módon.

 

Az átállás kényelmes, az eredmény biztos, ugyanis az Azure-ban:

Könnyen elkezdheted a meglévő infrastruktúrák kiegészítését felhő alapú rendszerrel, így fokozatosan állíthatod át ügyfeleidet bérelt IT infrastruktúrára – ez Neked is kiszámítható tranzakciókat jelent

Elérhetőek azok a szoftverek, nagyvállalati megoldások, amiket eddig is használtál, mint pl. a MS SQL server, és még sok más hasznos alkalmazás.

Bárki használhatja a saját alkalmazásait is rugalmasan, és összekötheti más szoftverekkel.

Rugalmasan skálázható akár automatikusan is az aktuális igényeinek megfelelően – a használat alapú elszámolás megkíméli az ügyfeleket a felesleges költségektől.

Az adatok biztonsága garantált, hiszen több földrajzi terület is megadható ahol többszörösen tárolják az adatot – az egyes zónákon belül ingyenes az adatforgalom, így megfelelő konfiguráció mellett olcsón biztosítható a redundáns adattárolás.

 

Kérdésed van? Írj a cloud@kmcee.hu e-mail címre!