Hívjon minket +36 1 880 4400
E-mail: info@kvazar-micro.hu

Hivatalos NetApp consolidatorok lettünk!


 

A Kvazar-Micro CEE Kft. hivatalos NetApp consolidator


Kínálatunkban természetesen a gyártó E-Series, V-Series, FAS, valamint a hosterek számára kínált  megoldásai (AltaVault, SolidFire) is megtalálhatóak

A Kvazar-Micro CEE Kft. hagyományaihoz híven, a NetApp termékportfólió képviseletét is a tőle megszokott magas szakmai színvonalon, professzionális sales, pre-sales, és technikai támogatással látja el, mely teljes mértékben összhangban van a gyártót jellemző prémium nívóval:
 
Vezető vállalatok, szervezetek világszerte számítanak a NetApp által nyújtott, adatok kezelését és tárolását támogató hardverekre, szoftverekre és szolgáltatásokra. A NetApp az innovációit olyan cégekre összpontosítja, melyek a legnagyobb kihívást jelentő adatvédelmi és adatkezelési szükségletet igénylik.
 
A NetApp megoldásai magába foglalják:

ONTAP: Az ügyfél számára szükséges adattárolást és hozzáférést teszi lehetővé egyetlen platformon, legyen az helyi iroda, adatközpont vagy éppen felhőszolgáltatás.

Flash: tartalmazza a hibrid és igazán nagy teljesítményű flash alapú tárolót, amely gyorsítja az üzleti tevékenységet

Big data megoldások, amik egyszerűsítik a nagy mennyiségű, állandó tartalmú tárolórendszerek kezelését. 

E-series rendszerek, melyek segítik az ügyfeleket, hogy megfelelhessenek a nagy erőforrás igényű teljesítmény és kapacitás követelményeknek a dedikált munkaterhelések folyamán.

Professzionális támogatás: tapasztalt rendszermérnökök segítik az ügyfeleket, hogy egyszerűsíthessék a IT-infrastruktúrájukat, fokozzák a hatékonyságot és rugalmasságot, valamint haladó IT szemlélettel elősegítsék a üzleti célok elérését.
 
A NetApp-ot a Gartner 2016-os  Magic Quadrant felmérésén a “Solid-State Arrays” kategóriában  vezető cégnek nevezte meg. További információk a NetApp-ról és ügyfeleik által elért sikerekről a customer success website oldalon érhetőek el, illetve legfrissebb NetApp híreket a netapp.com-on olvashatják.